1049 * 1049 -  Fajn Rock Music : Rockové akce v České republice

ROCKOVÉ AKCE

ROCKOVÉ AKCE

ROCKOVÉ VÁNOCE - 14.12.2023 - KD Barikádníků - Praha 10

Máte rádi klasiku? Pak si určitě nenechte ujít „Rockové Vánoce na Barče“!
ALEŠ BRICHTA PROJECT, TÖRR, HATTRICK¨
 
 „Rockové Vánoce na Barče“, tento rok plánované na 14. prosince, jsou již desítky let velkým vánočním mejdanem zpěváka Aleše Brichty.  Letos budou mít na programu opravdovou klasiku v pořadí:  Aleš Brichta Project, Törr a speciální set představí jedinečná formace Hattrick.
 „Barča“ se tak opět vrací ke kořenům, kdy koncem 80. let byl „Kulturní dům Barikádníků na Praze 10“ opravdovou baštou rocku v tehdejším Československu.
  
Výběr kapel pro letošní večírek rozhodně není náhodný:
Hattrick: 
Projekt, který vznikl v hlavách Petra „Kuny“ Buneše a Oty Hereše na konci 20. století, ke spolupráci vyzvali Aleše Brichtu a vzniklo unikátní dílo, které u nás a možná i ve světě nemá obdoby - rozsáhlejší rocková deska s texty, výhradně na fotbalové téma. Kvůli sborům ještě přizvali několik známých ligových fotbalistů a v roce 2000 vydali CD Hattrick. Ohlas byl okamžitý a úspěch tak veliký, že v roce 2004 vyšla rozšířená verze na 2CD, jak jinak, s názvem Hattrick. Fanoušci se mohou těšit na jejich ojedinělé vystoupení.
 
Törr
Pražská legendární skupina Törr patří dlouhou dobu ke stálým a slavným pojmům české metalové historie, byla pojmenovaná podle dnes již zrušené jednotky atmosférického tlaku a vznikla již v roce v roce 1977. Po prvních vystoupeních v polních podmínkách atmosféry bývalého režimu následovaly veleúspěšné koncerty v tehdejších pražských a středočeských sálech, z nichž k nejdůležitějším patřily akce na legendární "Barče", kam se nyní konečně po letech a ve výborné formě vrací.

Aleš Brichta Project
… mejdan tradičně uzavře. Zazní nejvýraznější hity, ale určitě nebudou chybět ani slavné skladby, které duněly Barčou už před více než třiceti lety…

Akce začíná již v 18 hodin, cena vstupenek na místě 550.-Kč, v předprodeji 499,-Kč!
ROCKOVÉ VÁNOCE - 14.12.2023

Rádio Fajn Rock Music

Rádio Fajn Rock Music

právě hrajeme:

Rádio Fajn Rock Music

Poslouchej rádio online!

STÁHNI SI APKU:

Google Store

Apple Store

RÁDIOVÝ POŘAD
Rock Music CZ

Pořad Rock Music

Hosté tohoto týdne:
ROCK OF SADSKÁ - Zdeněk Otta - více
OSTRAVA V PLAMENECH - Patrik Kohut - více
od 30.7.2024:
ROCKOVÉ SADY - více
DEN SVIJANSKÉHO PIVA - více
od 6.8.2024:
BRATRSTVO LUNY - post rock-gothic / Kralupy nad Vltavou - více
VALNÍK - více

více

TV Rockpárada

TV Rockpárada


PRVNÍ ČESKÁ ROCKOVÁ
TV HITPARÁDA

více